ΚΥΠΡΟΣ: Βελτιώνεται ο καιρός – Πέραν του μισού μέτρου το χιόνι στο Τρόοδος

ΚΥΠΡΟΣ: Βελτιώνεται ο καιρός – Πέραν του μισού μέτρου το χιόνι στο Τρόοδος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι το πρωί της Παρασκευής 01/02.

Το βράδυ της Πέμπτης 31/01 ενδέχεται αρχικά να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το βράδυ της Παρασκευής θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στα δυτικά παράλια, στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής 01/02 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο 02/02, την Κυριακή 03/02 και τη Δευτέρα 04/02 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.