ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο κυνήγι του Γιάκολις! Από την… εξωτερική για να τον φέρουν Κύπρο;

Στο κυνήγι του Γιάκολις! Από την… εξωτερική για να τον φέρουν Κύπρο;

Το σήριαλ Αντόνιο Γιάκολις και… Κύπρος διαδραματίζεται εδώ και περίπου ένα μήνα καθώς δημοσιεύματα από τη Ρουμανία και πληροφορίες από την Κύπρο τον συνδέουν με μεγάλες κυπριακές ομάδες. 

Μέχρι στιγμής έχει παρελάσει το όνομα του για ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση ενώ κάποιες πληροφορίες που είχαν βγει προς τα έξω για Απόλλωνα είχαν διαψευστεί άμεσα. Παράλληλα το όνομα του γράφτηκε σε κάποια σημερινά ρεπορτάζ για ΑΕΚ όμως το σενάριο που παίζει είναι να πάει… ΑΠΟΕΛ τελικά!

Πλέον έχουμε φτάσει στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα να κινηθεί ο ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του 26χρονου Κροάτη.

Ως γνωστόν ο Κροάτης εξτρέμ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα και από την στιγμή που στην Στεάουα δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής το όνομα του παραμένει ζεστό στο προσκήνιο της κυπριακής επικαιρότητας.

Για να δούμε αν προκύψει κάποια εξέλιξη στις ώρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top