ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ την υστάτη με Γεωργιάδη!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ την υστάτη με Γεωργιάδη!

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στην Τουρκία και υπέγραψε στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Κέσλα του Αζερμπαϊτζάν. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός με θητεία, μεταξύ άλλων σε Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ, υπέγραψε σήμερα στην Ελαζίγκσπορ, που βρίσκεται στην 1η κατηγορία. Ετσι έγινε ακόμη ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE