ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς λεωφορείο από πυρκαγιά - Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς λεωφορείο από πυρκαγιά - Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

Σε κακόβουλη ενέργεια εκτιμά η Αστυνομία πως οφείλεται φωτιά που εξερράγη γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/2), σε εγκαταλελειμμένο λεωφορείο στον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Πάφου.

Το λεωφορείο, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το όχημα, ανήκει στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου και μαζί με άλλα λεωφορεία της ίδιας κατάστασης βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο.

Το λεωφορείο που κάηκε δεν διέθετε μπαταρία. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο εσωτερικό του, κάτι που κάνει τους ανακριτές να εκτιμούν ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Η σκηνή φρουρείται και θα διεξαχθούν έρευνες με το φως της ημέρας.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE