ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Και τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 21χρονο

Μετά τη σύλληψη του 32χρονου Σύρου που καταζητείτο, του ιδιοκτήτη της μπυραρίας και ακόμη ενός Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες και σε 21χρονο.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν συνελήφθη για τον εμπρησμό του υποστατικού ή για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Ουκρανία, αλλά  για αυτόφωρο αδίκημα, αφού φέρεται να φιλοξενούσε τον 32χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση.

Πρόκειται για άνδρα, επίσης από την Συρία.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Σύρος, και οι δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 46 και 28 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν, οδηγούνται την Παρασκευή (1/2) ενώπιον δικαστηρίου.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE