Η Κύπρια κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μόνο με την πετσέτα του μπάνιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μόνο με την πετσέτα του μπάνιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Και ο λόγος είναι ότι σήμερα, σύμφωνα με την Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγό είναι η «Working Naked Day».

Ποια άλλη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο εκτός από την Μαρία Ονησιφόρου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο στούντιο με την πετσέτα του μπάνιου της να καλύπτει το σώμα της, αλλά και μια πετσέτα στα μαλλιά της.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Μαρία Ονησιφόρου είναι λες και βγήκε από το μπάνιο της.

Η Μαρία Ονησιφόρου προέβη σε αυτήν την τόσο τολμηρή αμφίεση στο στούντιο λόγω της ημέρας, αφού σήμερα είναι «Working Naked Day».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE