«Τσάκρισε» το πάτωμα του ΡΙΚ ο Πατσαλίδης – Ωρύετο ο Γιόρτσιος – VIDEO

«Τσάκρισε» το πάτωμα του ΡΙΚ ο Πατσαλίδης – Ωρύετο ο Γιόρτσιος – VIDEO

Με το που πάτησε το πόδι του στο στούντιο του ΡΙΚ και στο πλατό της εκπομπής του Γιόρτσιου ο Λούης Πατσαλίδης έκανε την ζημιά του.

Ο Λούης Πατσαλίδης αργοπορημένος πήγε στο «Happy Hour». Ο Αντρέας Γιόρτσιος τον υποδέχτηκε με ανυπομονησία και χαρά, αλλά δεν περίμενε τι θα του έκανε ο παρουσιαστής του Alpha Κύπρου με το που θα πατούσε το πόδι της στο πλατό.

Η κακιά η ώρα «τσάκρισε» κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά το πάτωμα του στούντιο της εκπομπής «Happy Hour».

Ο Γιόρτσιος μόλις αντελήφθη τι έγινε άρχισε να ωρύεται. Ανάμεσα σε αυτά που είπε κάνοντας νύξη στο ότι τελείωσε το budget τους: «Ρε Λούη εκάναμε τρεις μήνες να το σάσουμε... Του ριξα φλουρί του ανθρώπου...».

Ο Λούης γελώντας τον ρώτησε αν θέλει να μεταφερθούν στο στούντιο της Ελπίδας Ιακωβίδου «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα».

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE