Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το dogma, ο κ. Εφραίμ συμμετέχει στην αποστολή του που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά την άφιξη στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική του Κιέβου, που και διεγνώσθη ότι είχε περάσει έμφραγμα.
Ο ηγούμενος Εφραίμ έχει προβλήματα με την καρδιά του και είναι ζαχαροδιαβητικός, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους γιατρούς σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέμβαση πενταπλού στεντ.
ΑΠΟ iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις