ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος συνελήφθη για κλοπή 7.000 ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος συνελήφθη για κλοπή 7.000 ευρώ

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (2/2) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 17χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 24 Ιανουαρίου, 2019, άγνωστοι έκλεψαν από την κατοικία της δύο φακέλους που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των €7,000.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συλληφθέντα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE