Τραγωδία: Σκότωσε το νεογέννητο της και το έκρυψε σε αρκουδάκι – Ποινή «χάδι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Σκότωσε το νεογέννητο της και το έκρυψε σε αρκουδάκι – Ποινή «χάδι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν χωράει στον ανθρώπινο νου ο φόνος νεογέννητου αγοριού μόλις λεπτά από τη στιγμή που είδε το φως της μέρας.

Ο λόγος για την 23χρονη – σήμερα – Jelica S, η οποία γέννησε δυο αγοράκια, όταν ήταν επτά μηνών έγκυος.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη της το πρώτο της παιδί στο μπάνιο του σπιτιού της, κατόπιν οδηγιών που διάβαζε από το ίντερνετ.

Τότε άρπαξε το νεογέννητο αγοράκι και το πήγε στο υπόγειο της οικίας της όπου το κτύπησε στον τοίχο και το έριξε στο πάτωμα, σκοτώνοντας το.

Η φρίκη όμως δεν τελείωσε εδώ, καθώς τύλιξε το νεκρό μωρό σε μια φανέλα και τον τοποθέτησε μέσα σε ένα γιγάντιο ροζ αρκουδάκι.

Το δεύτερο αγοράκι γεννήθηκε μετά από 31 ώρες, με την νεαρή να το τυλίγει σε μια πετσέτα και να το αφήνει μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα.

Η φρικιαστική σκηνή, αποκαλύφθηκε όταν η Jelica S, κατέρρευσε από την ακατάσχετη της αιμορραγία.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο το δεύτερο παιδί μπορούσε να σωθεί, εάν η νεαρή μετέβαινε στο νοσοκομείο μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού.

Η ίδια καταδικάστηκε για το φόνο του πρώτου της παιδιού, αλλά και για τον χαμό του δεύτερου, το οποίο θεωρήθηκε ως αμέλεια.

Η Jelica S καταδικάστηκε για ένα χρόνο στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.