Τραγωδία: Σκότωσε το νεογέννητο της και το έκρυψε σε αρκουδάκι – Ποινή «χάδι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Σκότωσε το νεογέννητο της και το έκρυψε σε αρκουδάκι – Ποινή «χάδι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν χωράει στον ανθρώπινο νου ο φόνος νεογέννητου αγοριού μόλις λεπτά από τη στιγμή που είδε το φως της μέρας.

Ο λόγος για την 23χρονη – σήμερα – Jelica S, η οποία γέννησε δυο αγοράκια, όταν ήταν επτά μηνών έγκυος.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη της το πρώτο της παιδί στο μπάνιο του σπιτιού της, κατόπιν οδηγιών που διάβαζε από το ίντερνετ.

Τότε άρπαξε το νεογέννητο αγοράκι και το πήγε στο υπόγειο της οικίας της όπου το κτύπησε στον τοίχο και το έριξε στο πάτωμα, σκοτώνοντας το.

Η φρίκη όμως δεν τελείωσε εδώ, καθώς τύλιξε το νεκρό μωρό σε μια φανέλα και τον τοποθέτησε μέσα σε ένα γιγάντιο ροζ αρκουδάκι.

Το δεύτερο αγοράκι γεννήθηκε μετά από 31 ώρες, με την νεαρή να το τυλίγει σε μια πετσέτα και να το αφήνει μέσα στο καλάθι με τα άπλυτα.

Η φρικιαστική σκηνή, αποκαλύφθηκε όταν η Jelica S, κατέρρευσε από την ακατάσχετη της αιμορραγία.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο το δεύτερο παιδί μπορούσε να σωθεί, εάν η νεαρή μετέβαινε στο νοσοκομείο μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού.

Η ίδια καταδικάστηκε για το φόνο του πρώτου της παιδιού, αλλά και για τον χαμό του δεύτερου, το οποίο θεωρήθηκε ως αμέλεια.

Η Jelica S καταδικάστηκε για ένα χρόνο στη φυλακή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE