ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφηβοι οι επίδοξοι ληστές του περιπτέρου - Φοβήθηκαν την αντίδραση του υπαλλήλου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφηβοι οι επίδοξοι ληστές του περιπτέρου - Φοβήθηκαν την αντίδραση του υπαλλήλου

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (2/2) στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου στη Λεμεσό ότι, γύρω στις 2.50 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ενώ ασχολείτο με το συγύρισμα ραφιών του εν λόγω περιπτέρου, εισήλθε άγνωστο πρόσωπο.

Το εν λόγω πρόσωπο είχε καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα του φούτερ που φορούσε ενώ είχε καλυμμένο και το πρόσωπό του με σάλι.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, το άγνωστο πρόσωπο πρόταξε μαχαίρι με λεπίδα μήκους 30 περίπου εκατοστών και ζήτησε τα λεφτά.

Ο υπάλληλος αντέδρασε ρίχνοντας ένα χάρτινο κιβώτιο με αναψυκτικά προς το μέρος του δράστη και αμέσως αυτός τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τίποτα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, όπου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 18 και 19 χρόνων, τα οποία συνελήφθησαν γύρω στις 9.25 το πρωί του Σαββάτου (2/2).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE