Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία, το Σάββατο (2/2).

Η αστυνομία εκκένωσε το κτίριο, ενώ έχει προχωρήσει σε διακοπή των δρομολογίων των τρένων. 

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εκκένωσης αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ισχυρές δυνάμεις της βρίσκονται στο σημείο.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε άνδρας με μαχαίρια κοντά σε τέρμιναλ του αεροδρομίου, ο οποίος απειλεί ότι έχει βόμβα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE