ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 18χρονος και 19χρονος – Πήγαν να κλέψουν περίπτερο και έφυγαν κυνηγημένοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 18χρονος και 19χρονος – Πήγαν να κλέψουν περίπτερο και έφυγαν κυνηγημένοι

Εξαήμερη προσωποκράτηση σε 18χρονο και 19χρονο που συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε το Σάββατο 02/02 διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 18χρονου και 19χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας. 

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου στη Λεμεσό, γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου 02/02, ενώ ασχολείτο με το συγύρισμα ραφιών του εν λόγω περιπτέρου, εισήλθε σε αυτό, άγνωστο πρόσωπο.

Το εν λόγω πρόσωπο είχε καλυμμένο το κεφάλι του με την κουκούλα του φούτερ που φορούσε ενώ είχε καλυμμένο και το πρόσωπό του με σάλι.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, το άγνωστο πρόσωπο πρόταξε μαχαίρι και ζήτησε τα λεφτά. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE