Στο πέταλο με τον κόσμο ο Κίρζης! Μαζί με συνεργάτες και επώνυμο Απολλωνίστα (ΦΩΤΟ)

Στο πέταλο με τον κόσμο ο Κίρζης! Μαζί με συνεργάτες και επώνυμο Απολλωνίστα (ΦΩΤΟ)

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα (2/2) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης βλέπει το ντέρμπι από το πέταλο μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Στην πιο κάτω φωτογραφία διακρίνονται οι συνεργάτες του αλλά και ένας επώνυμος Απολλωνίστας. Πρόκειται για το Λουκά Φουρλά ο οποίος μέχρι πρόσφατα εργαζόταν ως δημοσιογράφος και τώρα είναι εκπρόσωπος τύπου της Βουλής.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE