Εάν έχει την ικανότητα, ας το αποδείξει… Με ντόπες «τίγρη» και χωρίς μία τριάδα ξένους για το διπλό στο ντέρμπι

Εάν έχει την ικανότητα, ας το αποδείξει… Με ντόπες «τίγρη» και χωρίς μία τριάδα ξένους για το διπλό στο ντέρμπι

Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το τρίποντο στο εκτός έδρας ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο την Κυριακή (03-02-2019 16:00).

Η Λαρνακιώτικη ομάδα εάν θέλει να πλησιάζει την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, θα πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι επί της ΑΕΛ για να μειώσει τη διαφορά βαθμών από αυτήν και να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που ξεκίνησε με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο.

Παρών στην τελευταία προπόνηση της βδομάδας ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης.

Ο «τίγρης» με την παρουσία του εκεί έστειλε το μήνυμα προς τεχνική ηγεσία και παίκτες ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι στο πλευρό της ομάδας και έδωσε τις… ντόπες για μία νέα νίκη για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή η ώρα 16:00 την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Λαρνακιώτικη ομάδα είναι πίσω 9 βαθμούς και με την… πλάτη στον τοίχο πάει στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το διπλό.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τολεμές, Γκονζάλεθ και Σάστρε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE