Με νίκη «κλειδώνει» την εξάδα και ΔΕΝ θέλει να χάσει την ευκαιρία!

Με νίκη «κλειδώνει» την εξάδα και ΔΕΝ θέλει να χάσει την ευκαιρία!

Πανέτοιμοι για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο (03/02, 17:00) είναι άπαντες στη Νέα Σαλαμίνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για να… «καπαρώσουν» μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί του Απόλλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου έχουν πέσει στην 5η θέση, έχοντας 29 βαθμούς, παραμένοντας όμως στο +6 από την 7η Ομόνοια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Νέα Σαλαμίνα ανεβάσει τη διαφορά στους εννέα βαθμούς, τότε θα έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» τη θέση της στο Α΄ γκρουπ ενόψει των πλέι-οφ, ακόμα και αν η Ομόνοια κερδίσει τη Δευτέρα τον Ερμή και μειώσει ξανά στους έξι, αφού θα απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές και μόνο με… «χαρακίρι» θα μείνει εκτός εξάδας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις προπονήσεις σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ τους ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο που θέλει να ακολουθήσουν για να φύγουν νικητές από το «Μακάρειο», απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Ελλαδίτης τεχνικός ο οποίος δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλάγες στα πλάνα του (πέρα από το να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο και τραυματία παράλληλα Γκολομπάρτ) σε σχέση με το νικηφόρο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται θυμίζουμε από τους πιο κάτω 20 παίκτες:

Βεσελόφσκι, Αλβμπόγκε, Σεργίου, Φουστάρ, Γκαρσία, Σικόρσκι, Κίνγκσλεϊ, Τζαϊλσον, Κωστή, Ρέινολντς, Σιαθάς, Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Τιάγκο, Μιντίκκης, Νουρ, Κορρέια, Ελουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE