ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσ. Λευκωσίας θύμα ληστείας- Δέχθηκε άγρια επίθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσ. Λευκωσίας θύμα ληστείας- Δέχθηκε άγρια επίθεση

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Ινδός άντρας ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (2/2), έπεσε θύμα ληστείας στην Λάρνακα.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι ο άντρας μαζί με ακόμη ένα Ινδό, δέχθηκαν επίθεση από ομοεθνής τους, γύρω στις 21:15 του Σαββάτου στην Λάρνακα.

Αφού οι δράστες χτύπησαν τον άντρα, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι, κατάφεραν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό 1600 ευρώ περίπου και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα της ληστείας, μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE