ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

Αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA LAND GRUISER εντοπίστηκε πλήρως κατεστραμμένο χθες (2/2) βράδυ σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τάλα και Κισόνεργα. Το όχημα είχε καταστραφεί από πυρκαγιά που προφανώς κάποιοι είχαν ανάψει κακόβουλα.

Από εξετάσεις της αστυνομίας διαφάνηκε ότι το όχημα ανήκει σε Πολωνό που διατηρεί σπίτι στην Πάφο. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία του προκειμένου να τον ενημερώσουν για το όχημα αλλά διαπίστωσαν ότι άγνωστοι, εδώ και μέρες, είχαν παραβιάσει την κατοικία και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα από αυτήν, προφανώς και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.