ΤΡΟΟΔΟΣ: «Έκλεισαν» τους δρόμους οι οδηγοί – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Έκλεισαν» τους δρόμους οι οδηγοί – Τα σημεία που επηρεάζονται

Λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στους δρόμους Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, οι εν λόγω δρόμοι, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Ο μεγάλος αριθμός εκδρομέων που επιχείρησαν να μεταβούν στο Τρόοδος, έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση, με αποτέλεσμα, για λόγους ασφαλείας να κριθεί απαραίτητο να κλείσουν οι εν λόγω δρόμοι για την τροχαία κίνηση.  

Παρακαλείται το κοινό να αποφεύγει τις μη αναγκαίες διακινήσεις στην περιοχή, ενώ οι οδηγοί που ήδη βρίσκονται στους πιο πάνω δρόμους καλούνται να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE