ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ζητούμενο το… ΙΔΑΝΙΚΟ ξεκίνημα στα συνεχή «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι μέχρι και το φινάλε

Με ζητούμενο το… ΙΔΑΝΙΚΟ ξεκίνημα στα συνεχή «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι μέχρι και το φινάλε

Το τρίποντο, για να… εξαφανίσει τα όποια όνειρα έχει η ΑΕΚ για να την φτάσει στον βαθμολογικό πίνακα, ψάχνει η ώρα 16:00 η ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα με μοναδικό απόντα τον Χάρη Κυριάκου παρουσιάζεται πανέτοιμη για να τα δώσει όλα για να σημειώσει το 14ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο εξασφάλισης εισιτηρίου για έξοδο στην Ευρώπη το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, με τις ήττες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, θα βρεθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κερδίζοντας σήμερα την ΑΕΚ.

Η τεχνική ηγεσία της Λεμεσιανής ομάδας… σκάλισε αρκετά κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων προπονήσεων, Πέμπτη μέχρι Σάββατο, το μυαλό για το τι πλάνο, κυρίως σύστημα, προτίθεται να παρατάξει σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου.
Ερωτηματικό είναι εάν ο Ντούσαν Κέρκεζ επιλέξει σύστημα 3-5-2 ή 4-2-3-1. Η λογική λέει ότι από τη στιγμή που γέμισε αρκετά η ομάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς και το ότι η αντίπαλος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τις τελευταίες βδομάδες μετά την νέα κάθοδο στον πάγκο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ότι ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ θα επιλέξει το 3-5-2.

Πιθανό σχήμα για την ΑΕΛ είναι Πρόσεκ κάτω από τα δοκάρια, Τζούνιορ, Λαφράνς και Γκοντάλ η τριάδα στην άμυνα (ενώ διεκδικεί θέση και ο Αντρέ Τεϊσέιρα), Νιλς Τεϊσέιρα και Αβραάμ φουλ μπακ, Ζντραβκόφσκι, Σίλβα και Αντάμοβιτς η τριάδα στον χώρο του κέντρου, με επιθετικό δίδυμο Χουράδο και Μακρή.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ παίκτες όπως Αγκάνοβιτς, Ντα Σίλβα, Αντόνια, Γκαθτανάγια, Γουίλερ.

Αναλόγως του συστήματος που θα αποφασίσει μερικές ώρες πριν το ντέρμπι, πως θα παρατάξει ο Ντούσαν Κέρκεζ, έτσι θα υποδείξει και τα κατάλληλα πρόσωπα για να πάρουν φανέλα βασικού.

Είναι ένα κρίσιμο ντέρμπι το σημερινό για την ΑΕΛ και δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι για τον θεσμό του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα έχει μόνο ντέρμπι να δώσει, να πάρει το ζητούμενο για να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες για εκπλήρωση του στόχου.

ΑΕΚ, Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα σε Τσίρειο Στάδιο και Ομόνοια (ΓΣΠ) τα ντέρμπι που έχει να δώσει η ΑΕΛ μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα θα είναι ακόμη πιο «καυτά» αυτά που θα έχει να δώσει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος στο γκρουπ της πρώτης εξάδας.

Από τη στιγμή που ακολουθεί, μετά το σημερινό με την ΑΕΚ, αυτό με τον συμπολίτη Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο, να σημειωθεί ότι στο όριο των κίτρινων καρτών είναι οι Γκαθτανάγια, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Λαφράνς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top