ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του μοτοσικλετιστή

Τραύματα τα οποία δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή του, φέρει ο μοτοσικλετιστής, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/2) στη Λινόπετρα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πληροφόρηση του ThemaOnline στις 14:40 της Κυριακής από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι ο μοτοσικλετιστής έχει ορισμένα τραύματα, τα οποία όμως όπως μας λέχθηκε δεν απειλούν τη ζωή του.

Πάντως, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, μαρτυρία απο τη σκηνή, αναφέρει ότι μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακή (3/2), σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Κολωνακίου, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε πλαγίως με σαλούν όχημα.

Τον μοτοσικλετιστή μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο έφθασαν και μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE