Μέχρι και €1.000 από τη σοκολάτα Galaxy® για ψώνια... όπως εσύ θες!

Μέχρι και €1.000 από τη σοκολάτα Galaxy® για ψώνια... όπως εσύ θες!

Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό «Ξύσε, Απάντησε, Κέρδισε», η σοκολάτα Galaxy® σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και €1.000 για ψώνια... όπως εσύ θες!

Πολλοί νικητές έχουν ήδη κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά και έκαναν τα ψώνια τους ακριβώς όπως ήθελαν αυτοί! Τα €500 και €1.000 όμως αναζητούν ακόμη τον τυχερό που θα τα κάνει δικά του! 

Εσύ τι περιμένεις; Τρέξε σήμερα στην πλησιέστερη υπεραγορά! Προμηθεύσου με μία ή και περισσότερες πολυσυσκευασίες Galaxy®, ξύσε το κουπόνι που θα βρεις στο εσωτερικό και απάντησε σε μία ερώτηση.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πολλά χρηματικά ποσά, ζώντας ταυτόχρονα σοκολατένιες στιγμές παρέα με Galaxy®. Γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και αξίζει να την απολαμβάνεις όπως απολαμβάνεις μια σοκολάτα Galaxy®. Και όταν με κάθε Galaxy® διεκδικείς την ευκαιρία να κερδίσεις έως και €1000 για ψώνια όπως εσύ θες, η κάθε στιγμή γίνεται ακόμα πιο μοναδική!

Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, στη σελίδα της Galaxy® στο Facebook (www.facebook.com/GalaxyCyprus).

Οι fans της Galaxy® που επιθυμούν να ακολουθούν όλες της ενέργειες και τα νέα της αγαπημένης τους σοκολάτας, μπορούν να κάνουν Like στη σελίδα της στο Facebook (https://www.facebook.com/GalaxyCyprus).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα  απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Μέχρι τη Δευτέρα η επίσημη ενημέρωση για γεώτρηση στο «Ηλέκτρα» - Δεν απάντησε για τα απογοητευτικά αποτελέσματα ο Παπαναστασίου

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναμένει επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα, αναφορικά με τα αποτελέσματα της γεώτρησης στον στόχο «Ηλέκτρα» στο τεμάχιο 5 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για δημοσίευμα που αναφέρεται σε απογοητευτικά αποτελέσματα στο «Ηλέκτρα», ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου αρκέστηκε να αναφέρει ότι αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία μέχρι τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE