Χαμός στα άνω και κάτω στρώματα της βαθμολογίας της Ά κατηγορίας – Η συνέχεια (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Χαμός στα άνω και κάτω στρώματα της βαθμολογίας της Ά κατηγορίας – Η συνέχεια (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε την Κυριακή (3/2) η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Στο Τσίρειο ΑΕΛ και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 σε ένα ντέρμπι ήθελαν και οι δύο να κερδίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο παιχνίδι που ξεκίνησε στις 17:00, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με αποτέλεσμα η Δόξα να παραμένει στα κάτω στρώματα ενώ οι ερυθρόλευκοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθούν στην πρώτη εξάδα.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η ΕΝΠ κέρδισε με 0-2 την Αλκή και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη που κάνουν οι δύο τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Μετά και τα δύο πρώτα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής: 

1.ΑΠΟΕΛ 42

2.ΑΕΛ 41

3.ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 40

4.AEK 32

5.ΑΝΟΡΘΩΣΗ 30

6.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 30

7.ΟΜΟΝΟΙΑ 23*

8.ΔΟΞΑ 18

9.ΑΛΚΗ 16

10.ΕΝΠ 16

  1. ΠΑΦΟΣ FC 14

12.ΕΡΜΗΣ 9*

Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν από 18 αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.