ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού!

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και υποδεχόμενο απόψε την Ντνίπρο (22:05) θέλει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Μετά το 2-0 που ηττήθηκε στο Κίεβο, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση μέσα στο γήπεδο του και να πανηγυρίσει την πρόκριση. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό επανέφερε τον προβληματισμό και μια αποτυχία απόψε θα φέρει ηρεμία στην ομάδα.

 

Ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μανιάτης, ο τραυματίας Φουστέρ αλλά και οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι.

 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο με τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού να είναι εκτός. Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς θα είναι στον άξονα με τους Φορτούνη και Ντοσεβί στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Ντομίνγκες με τον Μήτρογλου στην κορυφή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top