ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 35χρονο Δημοσθένη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 35χρονο Δημοσθένη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 35χρονος για διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό. 

Η Αστυνομία καταζητεί τον Δημοσθένη Αβρααμίδη, 35 ετών, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών και μίας απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, 2018 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE