Η ΝΕΑ συμφωνία για Ντούρις – Τι έκανε στη Ρωσία ο Παντελή

Η ΝΕΑ συμφωνία για Ντούρις – Τι έκανε στη Ρωσία ο Παντελή

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ  ΦΜ 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας ο Ανδρέας Παντελή προχώρησε σε διακανονισμό με την Όρενμπουργκ για τις οφειλές της μεταγραφής Ντούρις.

Όπως είχε αποκαλύψει την περασμένη βδομάδα η ιστοσελίδα μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Ανδρέας Παντελή ταξίδεψε στη Ρωσία για να διευθετήσει το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις οφειλές στην Όρενμπουργκ για τη μεταγραφή Μίχαλ Ντούρις.

Εν τέλει, όπως βγαίνει μέσα από την επίσημη ενημέρωση ο πρόεδρος της Κυρίας έδωσε μια προκαταβολή στη ρωσική ομάδα και θα πληρώσεις σε δόσεις το υπόλοιπο ποσό.

Η δήλωση Πηλακούτα: «Ο πρόεδρος ταξίδεψε στη Ρωσία, δώσαμε μια προκαταβολή ενός σχετικού ποσού και υπάρχει διακανονισμός ότι θα πληρώνουμε σε δόσεις το οφειλόμενο ποσό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE