Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Αύξηση της τάξης του 9,9% κατέγραψαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο 2018, φθάνοντας τις 234.214 σε σύγκριση με 213.082 τον Δεκέμβριο 2017, ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

 
Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στις αφίξεις τουριστών (7,7%) και στις επιστροφές κατοίκων Κύπρου (10,2%).
 
Αύξηση 3,3% σημείωσαν οι αφίξεις ταξιδιωτών και κατά τον Νοέμβριο 2018, κατά τον οποίο οι ταξιδιώτες έφτασαν τις 261.765, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.
 
Οι αναχωρήσεις ταξιδιωτών παρουσίασαν επίσης αύξηση 12,0% τον Δεκέμβριο 2018 σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.