Μυστήριο γύρω από το ατύχημα του Αλόνσο

Μυστήριο γύρω από το ατύχημα του Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο πήρε εξιτήριο χθες από το Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, στο οποίο νοσηλευόταν για τρεις μέρες μετά το ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια δοκιμαστικών την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η McLaren, ο Αλόνσο θα περάσει τις επόμενες δυόμιση εβδομάδες στο σπίτι του για ξεκούραση και θα επιστρέψει στις 13 Μαρτίου για τα δοκιμαστικά του πρώτου Grand Prix στην Αυστραλία.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε πως το ατύχημα του Αλόνσο είναι περίεργο και άρχισαν ήδη αρκετά σενάρια.

Η FIA Που διερευνά τα αίτια του ατυχήματος έχει στη κατοχή της ένα βίντεο το οποίο επεξεργάζεται. Έχει γραφτεί πως ο Αλόνσο ίσως δέχτηκε ηλεκτροσόκ μετά από πιθανή απώλεια στα ηλεκτρικά συστήματα της McLaren.

Ο πιλότος έχει απώλεια μνήμης για την ώρα και δεν θυμάται το τι ακριβώς έγινε, με το μυστήριο να συνεχίζεται.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE