Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση Μανιάτη

Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι μία από τις περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που προτάθηκαν στον Αρη.

Ο Αρης απέκτησε τον Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή να μην είναι η τελευταία κίνηση των Κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μανιάτης, προτάθηκε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Ελληνας μέσος, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αν τα βρει στο οικονομικό σκέλος με τους Κίτρινους δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE