«Ριστάρτ» με Δόξα και μετά με ΕΝΠ – Η πιθανή αλλαγή συστήματος και οι νέοι παίκτες

«Ριστάρτ» με Δόξα και μετά με ΕΝΠ – Η πιθανή αλλαγή συστήματος και οι νέοι παίκτες

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε αναπάντεχα πέντε ολόκληρους βαθμούς στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του απέναντι σε Αλκή και Πάφο, από τα οποία υπολόγιζε να πάρει το μάξιμουμ, δηλαδή έξι πόντους και να συνέχιζε ακάθεκτο την πορεία του προς τον τίτλο.

Λογάριαζε όμως χωρίς τους… αντιπάλους, οι οποίοι του «χτύπησαν το καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας και έβαλαν ζόρια στον Τραμετσάνι, που επιβάλλεται να αναθεωρήσει κάποια πράγματα κυρίως σε θέματα τακτικής και στρατηγικής ενόψει της συνέχειας.

Το περιβόητο… 3-5-2 δεν δούλεψε όπως θα ήθελε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, προβληματίζοντας τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του στο τακτικό κομμάτι, στον επαναληπτικό του κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (06/02) με αντίπαλο τη Δόξα, πέρα από το ροτέισιον που αναμένεται να κάνει, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΕΝΠ (10/02).

Το θετικό για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια που θα κάνει για… «επανεκκίνηση», είναι ότι πλέον έχει και άλλες επιλογές στη διάθεση του, αφού «θα μπουν στην εξίσωση» και οι Βιντιγκάλ, Φακινέτι, Γιάκολις και Μπέζιακ που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, κάνοντας το έργο του πιο εύκολο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE