ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπαιζε τη ζωή της κορόνα - γράμματα Επικίνδυνα ακροβατικά από καθαρίστρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπαιζε τη ζωή της κορόνα - γράμματα Επικίνδυνα ακροβατικά από καθαρίστρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνοια κινδύνου ή αδιαφορία για τη ζωή της, φαίνεται να οδήγησαν μια γυναίκα να σταθεί στο πεζούλι παραθύρου στη Λεμεσό, σε ύψος περίπου 12 μέτρων, βράδυ, για να το καθαρίσει.

Φωτογραφία που δημοσίευσε χρήστης του Twitter , το περασμένο Σάββατο (2/2) δείχνει μια γυναίκα να βρίσκεται κυριολεκτικά μερικά εκατοστά από την άκρια του 4ου ορόφου να καθαρίζει το παράθυρο.

Όπως εξηγεί στη δημοσίευση του ο χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον πρόκειται για καθαρίστρια που εργοδοτείται στο απέναντι κτήριο.

Πάντως, όποιου και αν ήταν η ιδέα, είτε του εργοδότη είτε της ίδιας, πρόκειται για ένα σοβαρότατο περιστατικό, το οποίο εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Χρίστος Ζήνωνος

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE