Άλλη κλάση με Ασίς

Άλλη κλάση με Ασίς

Η Ομόνοια μετρά πολύ σημαντικές επιστροφές για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που δίνουν περισσότερες επιλογές στον Κώστα Καϊάφα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παρατάξει πιο ισχυρή ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν επιπλέον επιλογές και σημαντικότερη επιστροφή θεωρείται αυτή του Νούνο Ασίς ο οποίος δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΛ αφού είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος δίνει άλλη δυναμική και μεγαλύτερη ποιότητα στην Ομόνοια. Έχει μεγάλη εμπειρία, αλλά και γερά πνευμόνια παρά το γεγονός ότι διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του.

Ο Καϊάφας προσδοκεί σε σημαντική βοήθεια από τον Πορτογάλο από τον οποίο περιμένει να κάνει κουμάντο στο κέντρο και να μοιράσει παιχνίδι. Θα περάσουν πολλές μπαλιές από τα δικά του πόδια και αν η απόδοση του Ασις κυμανθεί στα επίπεδα των μεγάλων του δυνατοτήτων θα είναι ένα ισχυρό ατού στην προσπάθεια της Ομόνοιας για τη νίκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE