Η Μενεγάκη βάφτισε «τούλλες» τις «πούλλες» - Άλαλος ο Κόνσολος ακουγοντας: «Ο σιουσιούκος τι κάνει;» - VIDEO

Η Μενεγάκη βάφτισε «τούλλες» τις «πούλλες» - Άλαλος ο Κόνσολος ακουγοντας: «Ο σιουσιούκος τι κάνει;» - VIDEO

Δεν ήξερε τι να απαντήσει στην οικοδέσποινα ο Μαρίνος Κόνσολος, η οποία αφού γεύτηκε το χαλούμι και το χοιρομέρι απόρησε τι να κάνει άραγε ο σιουσιούκος.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Μαρίνο Κόνσολο την Δευτέρα, 4/2. Τον υποδέχτηκε κατσαδιάζοντάς τον για το ότι αδυνάτισε, λέγοντάς του ότι δεν πείθει στην κουζίνα με το συγκεκριμένο βάρος.

Έπειτα δοκίμασε τα πατροπαράδοτα εδέσματα που της πήρε ο Μαρίνος Κόνσολος. Το πλάτερ του Κύπριου ηθοποιού για την καλή του φίλη, Ελένη Μενεγάκη, περιλάμβανε χαλούμι, χοιρομέρι και όταν έφτασε στον σιουσιούκκο χάρισε άφθονο γέλιο.

Όπως είπε βλέποντας την κυπριακή μας νοστιμιά: «Ο σιουσιούκος τι κάνει;», αφήνοντας τον Κόνσολο στήλη άλατος με το ερώτημά της.

Στην πορεία της απάντησε: «Θραύση» εξηγώντας της από τι είναι καμωμένο και σερβίροντάς της ένα σφηνάκι ζιβανίας.

«Μέχρι και τα αυτιά μου καίγονται» είπε η Μενεγάκη. Μάλιστα παρατηρώντας τον Κύπριο ηθοποιό να κατεβάζει το σφηνάκι ζιβανίας τρομοκρατήθηκε μπας και δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή της.

Όταν ακουσε για τις «πούλλες», τις οποίες μετέτρεψε σε «τούλλες», απόρησε και δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησε να της εξηγήσει ο Κύπριος ηθοποιός τι είναι δεν μπορούσε να το καταλάβει, υπό την επίδραση και της ζιβανίας.

Δείτε την συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την κυπριακή κουζίνα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE