Ancoria Bank: Διορισμός νέου Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ancoria Bank

Ancoria Bank: Διορισμός νέου Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ancoria Bank

H Ancoria Bank Ltd ανακοίνωσε τον διορισμό του Δρα. Ανδρέα Κρητιώτη στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου, ο οποίος είναι σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2019.

Ο Δρ. Κρητιώτης έχει πέραν των είκοσι χρόνων εμπειρίας στον Τραπεζικό τομέα και τον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Διευθυντής στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως, Γενικός Διευθυντής της EuroLife Ltd για έντεκα χρόνια, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Universal Life Insurance Public Co Ltd για έξι χρόνια. Ο Δρ. Κρητιώτης συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στα Διοικητικά Συμβούλια των Alpha Bank Cyprus Ltd, Εμπορικής Τράπεζας (Κύπρος) Ltd και Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου.

Ο Δρ. Κρητιώτης είναι απόφοιτος του Imperial College of Science and Technology, University of London και έχει διδακτορικό στη Χημική Μηχανική από το Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE