«Όλα τα καλά» από την Telia & Pavla BBDO.

«Όλα τα καλά» από την Telia & Pavla BBDO.

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιμένει πως... «είναι πολλά τα καλά» και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε!

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία για το Σχέδιο Προνομίων «όλα τα καλά» που δημιουργήθηκε για τη CYTA από τη διαφημιστική εταιρεία  Telia & Pavla BBDO κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά κυρίως να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στον οργανισμό.

Η εκστρατεία της Telia & Pavla BBDO με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μαρίνο, σκηνοθέτη τον Τάσο Μπουλμέτη και παραγωγή SEMIO έτρεξε  σε όλα τα μέσα, επικοινωνώντας τη σειρά προνομίων που προσφέρει η Cyta σε όλους τους συνδρομητές κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, Cytanet, και Cytavision.

Μέσα από την καθημερινότητά του, ο πρωταγωνιστής μας δείχνει πως απολαμβάνει ένα σωρό καλά μόνο και μόνο επειδή είναι πιστός πελάτης της CYTA και γι’ αυτό και τα αξίζει!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE