Survivor: Άστοχη η πρώτη αποχώρηση από την ελληνική ομάδα

Survivor: Άστοχη η πρώτη αποχώρηση από την ελληνική ομάδα

Οι Έλληνες έχασαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και έτσι έχουμε την πρώτη αποχώρηση.

Από το συμβούλιο του Survivor Ελλάδα - Τουρκία προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν η Ιουλιέτα Κίτρινου, η Ντέμη Τσαγανού και ο Σπύρος Γουρδούπης.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ποιος από τους τρεις θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο κόσμος επέλεξε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης η Ντέμη Τσαγανού. Μια γυναίκα η οποία όταν προτάθηκε προς αποχώρηση συμπεριφέρθηκε σαν αληθινή μαχήτρια, που μετέβη στον Άγιο Δομίνικο έτοιμη για όλα. 

Ούτως ή άλλως στα αγωνίσματα που ακολούθησαν έδειξε ότι αξίζει και στον στίβο μάχης. Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε και αποφάσισε η διαιτητής να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Δείτε στο video από το zappit.gr την αποχώρηση της Ντέμης: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE