Ότι, τους ΠΕΙ το «Παλάτι»…

Ότι, τους ΠΕΙ το «Παλάτι»…

Σε προηγούμενη ανάρτηση, είχαμε αναδείξει το δίλημμα που θα έχει η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ενόψει του ντέρμπι με τη Σαλαμίνα. 

Αν θα χρησιμοποιήσουν τον τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο, με δεδομένο ότι τη Δευτέρα θα εξεταστεί η υπόθεση ένστασης του Απόλλωνα. 

Νεότερη πληροφόρηση, φέρει τη διοίκηση της Κυρίας, να έχει απευθυνθεί στην ΚΟΠ για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Βασικά ρωτούν, σε περίπτωση που παίξει ο Ουζόχο, αν θα έχουν (νέες) επιπτώσεις στο σενάριο που χάσουν την ένσταση. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE