Ετοιμάζουν την ΑΙΤΗΣΗ για αύξηση των ομάδων – «Δεν συμφωνεί ο Κούμας αλλά εμείς αποφασίζουμε…»

Ετοιμάζουν την ΑΙΤΗΣΗ για αύξηση των ομάδων – «Δεν συμφωνεί ο Κούμας αλλά εμείς αποφασίζουμε…»

Ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και τοποθετήθηκε για το θέμα αύξησης ή όχι των ομάδων.

Αναλυτικά τι είπε:

«Πήραμε απόφαση να τελειώσει η χρονιά και να δούμε για τον αριθμό των ομάδων. Σε κάποια φάση 3-4 ομάδες θα κάνουμε αίτημα για Συνέλευση για αύξηση ομάδων. Αν από την αρχή του πρωταθλήματος πεις ότι δεν έχει διαβάθμιση δεν θα έχει ενδιαφέρον. Δεν μπορείς να το αλλάξεις για φέτος.

Να αποφασίσουμε τώρα για του χρόνου πόσες θα είναι. Και με 12 είναι ανταγωνιστικό και με 16 είναι το ίδιο. Να μην έχει μπαράζ. Βλέπει ο ένας το συμφέρον ο ένας του άλλου στα μπαράζ. Το ξέρουν όλοι το ξέρει και ο πάπας. Μεγάλες ομάδες έχουμε συμπαραστάτες όμως δεν έχουμε τον πρόεδρο μαζί μας.

Απλά, δεν συμφωνεί να γίνει τώρα η αλλαγή. Θέλει να γίνει του χρόνου. Είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας που είμαστε και εμείς μέσα. Και εμείς αποφασίζουμε και αν είμαστε πλειονότητα θα περάσει. Αν όχι καλή υγεία. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Κούμα.

Εμείς θέλουμε να συγκληθεί συνέλευση τώρα στο τέλος παρά στην αρχή. Σε 2-3 ματς θα κάνουμε την αίτησή μας. Αν δεν περάσει τώρα δεν θα το ξαναδούμε το καλοκαίρι. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν και άλλες όχι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE