Βραχιόλι Μαρτάκι του Καραισκάκειου Ιδρύματος

Βραχιόλι Μαρτάκι του Καραισκάκειου Ιδρύματος

Με το δυναμικό μήνυμα «Κάνε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κομΜάτι της ζωής σου» το Καραισκάκειο Ίδρυμα έχει δημιουργήσει και φέτος το βραχιόλι - χελιδόνι «Ματάκι Ζωής 2019», σχέδιο Χρύσανθου Τζιαπούρα.

Και επειδή ένα χελιδόνι δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη, έχουν φτιάξει πολλά, για εσάς για ένα κοινό σκοπό...για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα! 
Σύντομα διαθέσιμο από το Καραισκάκειο Ίδρυμα, και σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις (θα ανακοινωθούν σύντομα).
Τιμή πώλησης:€6


Για πληροφορίες/παραγγελίες στο 22210858, 95119565 ή στο [email protected]

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE