ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαλύφθηκε ο πολιτικός που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος- «Έκανα λάθος»

ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαλύφθηκε ο πολιτικός που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος- «Έκανα λάθος»

Αναστάτωση προκλήθηκε από το πρωί της Τετάρτης 6/2 στην κυπριακή κοινωνία μετά την έκθεση της ελεγκτικής υπηρεσίας που έκανε λόγο για εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος που δεν παρουσιάζεται ως έφεδρος στην Εθνική Φρουρά.

Πολλά ήταν τα «πηγαδάκια» που σχολίαζαν και φωτογράφιζαν τον πολιτικό ο οποίος δεν…αρέσκεται να φορά την παραλλαγή, με τον Βουλευτή ώρες αργότερα σε ανάρτησή του να παραδέχεται ότι πρόκειται για τον ίδιο και να δικαιολογείται. 

Ο λόγος για τον Βουλευτή Λευκωσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος με ανάρτησή του σχολιάζει ότι "έκανε λάθος" συμπληρώνοντας ότι είχε άγνοια του νόμου, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Έχει διαρρεύσει ένας κατάλογος συμπολιτών μας με ιδιότητες ή και επαγγέλματα που δεν είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους στην εφεδρεία της Εθνικής Φρουράς. Ο κατάλογος αυτός αναφέρεται, χωρίς να κατονομάζει, σε βουλευτή ή και σε εκπρόσωπο τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι η διαρροή αφορά εμένα.

Υπηρέτησα στην Εθνική Φρουρά για 26 μήνες, από τον Ιούλιο του 1999 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2001. Υπηρέτησα με το βαθμό του απλού στρατιώτη στο πεζικό με την ειδικότητα του οδηγού.

Δεν κλήθηκα ποτέ στην εφεδρεία. Άγνοια νόμου φυσικά δεν συγχωρείται και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Έκανα λάθος και είμαι στη διάθεση της πολιτείας.

Πιστεύω ότι οι πολιτικοί οφείλουμε να αναλαμβάνουμε δημόσια την ευθύνη. Αν εμείς δεν κινούμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια δεν δικαιούμαστε να τις επικαλούμαστε για να φτιάξουμε τα πράγματα.

Σας ευχαριστώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE