Ποινή αφαίρεσης βαθμών (με… αστερίσκο) και σε ΤΡΙΤΗ Κυπριακή ομάδα!

Ποινή αφαίρεσης βαθμών (με… αστερίσκο) και σε ΤΡΙΤΗ Κυπριακή ομάδα!

Εκτός από την Ανόρθωση και την Πάφο, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τιμώρησε με ποινή αφαίρεσης βαθμών αλλά με… αστερίσκο και την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινή αφαίρεσης βαθμών σε Ανόρθωση και Πάφο (με… αστερίσκο) – Τι πρέπει να πράξουν

Δείτε το σχετικό απόσπασπα:

*Καταγγελία κατά της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο της στις 19.12.2018 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων U19 B’ Κατηγορία περιόδου 2018-2019 ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/09.12.2018 (11η Αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 15 ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE