Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
«Η φύση της μάχης αλλάζει» με τη σχεδόν ολοκληρωτική εδαφική ήττα του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, όμως η απόσυρση δεν σηματοδοτεί «το τέλος της αμερικανικής μάχης», επέμεινε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ενώπιον των αντιπροσώπων 74 χωρών και πέντε οργανισμών μελών του συνασπισμού, που συναντώνται στην Ουάσιγκτον.
Ο Μάικ Πομπέο παραδέχθηκε, εντούτοις, ότι το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος παραμένει μια επικίνδυνη απειλή, σημειώνοντας ότι οι τζιχαντιστές έχουν πραγματική παρουσία σε τμήματα του Ιράκ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισλαμικό Κράτος έχει προχωρήσει σε μια φάση «αποκεντρωμένου τζιχάντ» και ο διεθνής συνασπισμός, που το πολεμά, πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό.
Εξάλλου, όπως τόνισε, οι ΗΠΑ θα χρειαστούν τη βοήθεια των συμμάχων τους, μεταξύ άλλων για τη συγκέντρωση του ποσού των 350 εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο την εγκαθίδρυση της σταθερότητας στις περιοχές που απελευθερώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.
«Όλοι πρέπει να συμβάλουν», επισήμανε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις