ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένουν τις ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ του Φλεβάρη…

Περιμένουν τις ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ του Φλεβάρη…

Τον Γενάρη ο Απόλλωνας έκανε δυο μετεγγραφές. Μόνο ο 21χρονος Σέρβος αμυντικός Σελίμοβιτς είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Η άλλη προσθήκη, την οποία είχε μεγαλύτερη ανάγκη η ομάδα, «κάηκε» λόγω τραυματισμού. Αναφερόμαστε στον Τσέχο αριστερό μπακ Κερμπρ, ο οποίος έκανε εγχείριση για αποκατάστασης προβλήματος στη μέση και ως εκ τούτου, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Η διοίκηση προσπάθησε να φέρει αριστερό μπακ στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο παίχτης που βρέθηκε κοντά στο Κολόσσι, ήταν ο Αιγύπτιος Καρίμ Χάφες (πρώην παίχτης της Ομόνοιας), αλλά επέλεξε την τελευταία μέρα του Γενάρη να συνεχίσει στην Τουρκική Κασίμπασα. 

Το τεχνικό επιτελείο ελπίζει πλέον στις… εσωτερικές μετεγγραφές του Φλεβάρη. Μέσα στις επόμενες μια-δυο εβδομάδες, εκτιμάται ότι θα επιστρέψουν οι Φαουμπάλα, Μάρκοβιτς και Γιούστε. Ο Ισπανός σέντερ μπακ, ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. 

Λείπει κάμποσο καιρό (από τις αρχές Οκτωβρίου), αποτελεί ερωτηματικό, σε ποιο βαθμό θα τον επηρεάσει, το ότι τους τελευταίους 4 μήνες είναι τακτικός επισκέπτης των γιατρών και των κέντρων αποθεραπείας. 

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν υπολογίζονται άλλες δυο παίχτες-ηγέτες, οι Ρομπέρζ και Σακέτι. Υποψήφιος για ενδεκάδα είναι και ο Σέρβος Σελίμοβιτς, αλλά έχει προβάδισμα να πάρει μια θέση στόπερ ο Γάλλος Ουεντραόγκο. Διεκδικεί θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ντανίλο Σπόλιαριτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top