Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΣ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΣ

Παράνομη επίσκεψη πραγματοποιεί στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σογιουλού, ο οποίος πριν τη συνάντηση του με την «υπουργό εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς θα επισκεφτεί την οικογένεια Ντενκτάς για να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της χήρας του πρώην ηγέτη των Τ/κ.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση Σογιουλού- Μπαϊμπάρς θα υπογραφεί «μνημόνιο συνεργασίας» ψευδοκράτους -Τουρκίας σε δικαστικά θέματα και στα θέματα μετανάστευσης.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν και ακολούθως στην παρουσία του Ερχιουρμάν θα υπογραφεί «πρωτόκολλο συνεργασίας» μεταξύ της του στρατού της Τουρκίας και των κατεχόμενων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE