Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΣ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΕΣ

Παράνομη επίσκεψη πραγματοποιεί στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σογιουλού, ο οποίος πριν τη συνάντηση του με την «υπουργό εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς θα επισκεφτεί την οικογένεια Ντενκτάς για να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της χήρας του πρώην ηγέτη των Τ/κ.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, κατά τη συνάντηση Σογιουλού- Μπαϊμπάρς θα υπογραφεί «μνημόνιο συνεργασίας» ψευδοκράτους -Τουρκίας σε δικαστικά θέματα και στα θέματα μετανάστευσης.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν και ακολούθως στην παρουσία του Ερχιουρμάν θα υπογραφεί «πρωτόκολλο συνεργασίας» μεταξύ της του στρατού της Τουρκίας και των κατεχόμενων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE