ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από τους συγγενείς του 34χρονου θανόντα Στ. Γεωργίου

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από τους συγγενείς του 34χρονου θανόντα Στ. Γεωργίου

11:15 (07/02) - Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διάβηκαν το πρωί της Πέμπτης (07/02) οι συγγενείς του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Έκαναν καταγγελία για ιατρική αμέλεια, καθώς θεωρούν ότι παραλείψεις των γιατρών είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 34χρονου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, άρχισε (σε πρώτη φάση) εξετάσεις το τμήμα μικροπαραβάσεων Λάρνακας, ενώ η κηδεία του θανόντος έχει αναβληθεί, καθώς θα διευθετηθεί να γίνει νεκροψία στη σορό του Σταύρου Γεωργίου, που καταλείπει ανήλικο παιδί.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος απεβίωσε από Γρίπη Α τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/02) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Επιπλέον, δεν συγκαταλέγεται στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, για τις οποίες είναι αυξημένος ο κίνδυνος επιπλοκών από την Γρίπη Α.

Εξάλλου, ο δημοτικός σύμβουλος Αμμοχώστου και φίλος της οικογένειας Δημήτρης Σαβουλλής, κατήγγειλε στο ThemaOnline, πως όταν οι συγγενείς ζητούσαν από τους γιατρούς να μεταφερθεί ο Σταύρος στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας, τους απαντούσαν πως πρέπει να βάλουν μέσον.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE