ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ: Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (7/2) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ακροαματική διαδικασία υπόθεσης για την οποία ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής, που τελεί σε διαθεσιμότητα.

Κατηγορείται για υποθέσεις κλοπής από δημόσιο λειτουργό, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι στις 8/9/2015 έλαβε από επιχειρηματία το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ για νομιμοποίηση παρανομιών στο υποστατικό του στη περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, χωρίς όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, να γίνει οτιδήποτε.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να κάνει την τελική της αγόρευση η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Αντρη Κωνσταντίνου ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι έκανε ορισμένες διορθώσεις και προσθήκες στην τελική του αγόρευση. Η κα. Κωνσταντίνου ζήτησε από το Δικαστήριο χρόνο για να μελετήσει τις προσθήκες και διορθώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου και να ετοιμάσει εκ νέου την τελική της αγόρευση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 14η Φεβρουαρίου 2019 ως ημερομηνία για συνέχιση της διαδικασίας.

Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top