ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΥΠΟΘΕΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ: Επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση το Δικαστήριο

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Πέμπτη 7/2 ο 39χρονος στα γραφεία του οποίου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα 10 κιλά κάνναβης.

 

Ο 39χρονος που άλλαξε συνήγορο υπεράσπισης, έδειχνε ψύχραιμος και παρακολουθούσε με προσοχή τη διαδικασία με τον δικηγόρο του να αγορεύει και να μην συναινεί στο αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

Μετά την μακρά αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφασή του την Παρασκευή 8/2.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE