Κατάταξη Εθνικών ομάδων: Πρώτο το Βέλγιο – Πτώση μιας θέσης για την Κύπρο

Κατάταξη Εθνικών ομάδων: Πρώτο το Βέλγιο – Πτώση μιας θέσης για την Κύπρο

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA ανακοίνωσε την κατάταξη Εθνικών ομάδων για το μήνα Φεβρουάριο.

Η Κύπρος βρίσκεται στην 87η θέση χάνοντας μια θέση από την προηγούμενη κατάταξη. Στην πρώτη θέση της κατάταξης παραμένει το Βέλγιο, ομάδα την οποία η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 24 Μαρτίου στο ΓΣΠ για τα προκριματικά του EURO 2020.

Σε μια περίοδο με ελάχιστες αγωνιστικές υποχρεώσεις για πλείστες Εθνικές ομάδες, οι σημαντικές διαφοροποιήσεις στην κατάταξη προέκυψαν λόγω του Ασιατικού Κυπέλλου. Το Κατάρ, το οποίο κατέκτησε το τρόπαιο, έκανε άλμα 38 θέσεων ανεβαίνοντας στην 55η θέση της κατάταξης.

Καμιά διαφοροποίηση στην πρώτη δεκάδα στην οποία βρίσκονται κατά σειρά το Βέλγιο, η Γαλλία, η Βραζιλία, η Κροατία, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ουρουγουάη, η Ελβετία, η Ισπανία και η Δανία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.