«Κατσάδιασε» τον Λουκαΐδη ο Μαυρίδης - «Να τα μεταφράσεις ούλλα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κατσάδιασε» τον Λουκαΐδη ο Μαυρίδης - «Να τα μεταφράσεις ούλλα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονος ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, προς τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Λόγω πίεσης χρόνου κατά τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, έδωσε δυο λεπτά σε κάθε βουλευτή για να υποβάλει τα ερωτήματά του προς το κλιμάκιο της Ομάδας Κρατών του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Διαφθοράς (GRECO).

Κατά την υποβολή ερωτήσεων των βουλευτών προς το κλιμάκιο, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης διέκοψε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη για να του αναφέρει πως ξεπέρασε κατά πολύ τον χρόνο που του δόθηκε για να υποβάλει τα ερωτήματά του.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης απάντησε τότε στον Μάριο Μαυρίδη πως τον διακόπτει και πως αυτή του η στάση δείχνει έλλειψη σεβασμού, με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ να απαντά πως «εσείς δείχνετε την έλλειψη σεβασμού με το να ξεπερνάτε τον χρόνο που σας έχει δοθεί».

Τότε τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Επιτροπής, όπου είπε στον κύριο Μαυρίδη πως θα του παραχωρήσει ακόμη ένα λεπτό για να μιλήσει και αυτός, ούτως ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα, με τον κ. Μαυρίδη να αρνείται τον επιπλέον χρόνο.

Απευθυνόμενος προς την μεταφράστρια που βρισκόταν στην αίθουσα (καθώς το κλιμάκιο της GRECO δεν μιλούσε ελληνικά), ο κύριος Μαυρίδης, της είπε «να τα μεταφράσεις τούτα ούλλα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE