ΠΑΦΟΣ: Του έπεσε από τη τσέπη μεγάλο χρηματικό ποσό με το οποίο θα αγόραζε αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Του έπεσε από τη τσέπη μεγάλο χρηματικό ποσό με το οποίο θα αγόραζε αυτοκίνητο

Υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στη 13:00  το μεσημέρι της Πέμπτης 7/2 από πολίτη ότι έπεσαν από την τσέπη του μεγάλο χρηματικό ποσό που προορίζονταν για την αγορά αυτοκινήτου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2.500 ευρώ και επιταγής χρηματικού ποσού 700 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, 2019, στην Πάφο η Αστυνομία αναζητεί συγκεκριμένο πρόσωπο .

Όπως ανέφερε ο πολίτης στην Αστυνομία,  όταν έχασε τα χρήματα του περιφέρονταν έξω από φούρνο επί της οδού Αγαπήνωρος . Μετά από οπτικό υλικό κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διέθετε  κατάστημα  της περιοχής διαφάνηκε πως συγκεκριμένο πρόσωπο τα πήρε.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για αναγνώριση του προσώπου μετά και την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του. 



Με αστυνομική της ανακοίνωση η Αστυνομία παρακαλεί  οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE